• Avrupa Robotik Üroloji Derneği (ERUS) Yönetim Kurulu ve Avrupa Robotik Üroloji Derneği (ERUS) Bilimsel Çalışma Grubu üyesi.
  • Avrupa Robotik Üroloji Derneği (ERUS) Robotik Cerrahi eğitmeni.
  • ORSI Academy Advanced Robotic Training Center (Belçika) robotik cerrahi eğitmeni.
  • Uluslararası (Avrupa Üroloji Kongresi ve ERUS kongreleri) ve ulusal çok sayıda kursta robotik cerrahi eğitmenliği yaptı.
  • Haziran 2020 itibarı ile 600’dan çok robotik üroloji ameliyatı gerçekleştirdi ve toplamda 1000’den çok robotik üroloji ameliyatına katıldı.
  • Başta Avrupa Robotik Üroloji Derneği (ERUS) kongrelerinde olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.
  • Robotik üroloji ile ilgili çok sayıda uluslararası bilimsel yayını, kitap bölümü ve çalışması bulunuyor. Uluslararası çok merkezli çalışmalarda görev aldı (ERUS ve IRCC).
  • ERUS curriculum robotik prostat kanseri cerrahi eğitim programı kapsamındaki Türkiye’deki ilk üroloji uzmanını yetiştirdi.
  • Robotik üroloji konusunda başta uluslararası olmak üzere çok sayıdaki kongre, sempozyum ve kursta davetli konuşmacı, panelist ya da moderatör olarak görev aldı.
  • Şubat 2009’dan itibaren ağırlıklı olarak robotik üroloji konusunda çalıştı.
  • Uluslararası ve ulusal çok sayıdaki bilimsel dergide editörlük, bölüm editörlüğü, bilimsel kurul üyeliği ve hakemlik görevlerinde bulundu.
  • Prof. Canda Avrupa Robotik Üroloji Derneği (ERUS), Amerikan Üroloji Derneği (AUA), Avrupa Üroloji Derneği (EAU), Societe Internationale d’Urologie (SIU), Endourological Society, Türk Üroloji Derneği, Ulusal Endoüroloji Derneği, Avrasya Üroonkoloji Derneği, Üroonkoloji Derneği üyesidir.

Başlıca klinik ilgi alanları şöyle:

• Robotik prostat kanseri cerrahisi,
  • Robotik böbrek kanseri cerrahisi,
  • Robotik mesane kanseri cerrahisi,
  • Ürolojik Kanserler,
  • Prostat hastalıkları.

Robotik Üroloji Ödülleri

• 2021 Yılı, Mayıs Sayısı, ‘’Ayın Hakemi’’ Ödülü, European Urology Dergisi, Robotik Üroloji Makaleleri İçin Yapılan Hakemlikler.
  • 2019 Yılı Avrupa Robotik Üroloji Kongresi (ERUS 2019), Üçüncülük Ödülü, ERUS Oturumu, 11-13 Eylül 2019, Lisbon, Portekiz.
  • 2017 Yılı Avrupa Robotik Üroloji Kongresi (ERUS 2017), Birincilik Ödülü, Junior-ERUS Oturumu, 26-27 Eylül 2017, Brugge, Belçika.
  • 2017 Yılı Avrupa Üroloji Derneği European Urology Forum, Beşincilik Ödülü, 4-7 Eylül 2017, Davos, İsviçre.
  • 2015 Yılı Avrupa Üroloji Derneği South East European Meeting (SEEM) İkincilik Ödülü, 6-8 Kasım 2015, Antalya, Türkiye.
  • 2014 Yılı Avrupa Robotik Üroloji Kongresi (ERUS 2017), Birincilik Ödülü, Junior-ERUS Oturumu, 17-19 Eylül 2014, Amsterdam, Hollanda.
  • 2013 Yılı Avrupa Üroloji Derneği South East European Meeting (SEEM), Üçüncülük Ödülü, Country Competition Award, 1-3 Kasım 2013, Selanik, Yunanistan.
  • 2010 Yılı Avrupa Üroloji Derneği South East European Meeting (SEEM) Karl Storz Birincilik Ödülü, 1-2 Ekim 2010, İstanbul, Türkiye.

EĞİTİM

Kurum

Yıl

Laparoskopi Eğitimi The University of Heidelberg, SLK Kliniken Heilbronn Üroloji Anabilim Dalı, Almanya 2008